City escape game op maat gemaakt; ” The Black Box “. Origineel en interactief. Groepen gaan met behulp van een koffertje in een zinderende zoektocht op weg naar hun doel. Een uitdaging van gemiddeld 2,5 uur, gemaakt in een stad of op een locatie naar keuze. Probeer de andere groepen te slim af te zijn. Speel het spel naar eigen inzicht en mogelijkheden als eerste uit..

 


 

Bedrijven die u voorgingen ;  Grünenthal Group in Aken (DLD),  KVW Groesbeek in Groesbeek , Entrea in Berg en Dal,  ROC leerkrachten Nijmegen in de Roepaen te Ottersum,   Zorgcentrum Nieuw Rijsenburgh in Middelharnis (Zuid Holland),  Vriendengroepen in Utrecht en Roermond,   Schouwburg Cuijk in schouwburg Cuijk, Mercedes Herbrand(Dld), Kerkhof installaties en OOvB adviseurs en accountants

.


 

1 thought on “City escape game op maat gemaakt; ” The Black Box “. Origineel en interactief. Groepen gaan met behulp van een koffertje in een zinderende zoektocht op weg naar hun doel. Een uitdaging van gemiddeld 2,5 uur, gemaakt in een stad of op een locatie naar keuze. Probeer de andere groepen te slim af te zijn. Speel het spel naar eigen inzicht en mogelijkheden als eerste uit..

  • Wij hebben samen met onze collega’s een superleuke middag gehad in onze schouwburg.
    Het spel zat goed in elkaar, het was spannend om te spelen en de begeleiding was goed.
    Een aanrader!
    Bedankt Arno en Lex!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *